Vitamin Untuk Orang Mengandung Yang Superb Ohsem

Vitamin Untuk Orang Mengandung Yang Superb Ohsem


Tahniah anda bakal menimang cahaya mata!

Anda pun dah tahu kan bahawa ibu mengandung memerlukan nutrien yang lebih banyak dari 0rang biasa. Bukan saja untuk menyokong keperluan si ibu tapi juga memastikan si bayi yang dikandung mendapat zat secukupnya untuk perkembangan fizikal dan juga mentalnya.

Ada kajian yang menyatakan bahawa kekurangan zat semasa dalam kandungan memberi kesan terhadap perkembangan minda apabila anak itu sudah besar nanti. Sudah pastilah sebagai ibu bapa kita mahu memastikan yang terbaik untuk anak kita kan? Pastilah sehabis baik kita sediakan keperluannya agar dia membesar dengan baik dan menjalani alam kedewasaan dengan cemerlang.

Bekalkan kandungan dengan vitamin untuk orang mengandung yang superb ohsem dari Shaklee ni. Sesiapa pun yang amalkan Shaklee pasti akan beri 10 bintang. Sebab apa? Tak ada vitamin lain seumpamanya.

Vitamin Shaklee diperbuat dari bahan-bahan semulajadi yang pasti memberi kesan terbaik kepada kesihatan. Tentunya kita tak mahu anak dalam kandungan terdedah kepada bahan2 kimia bukan?

HEALTHY PRENATAL

Set kehamilan Shaklee telah banyak membantu ibu2 yang sebelum ni mengadu simpul biawak, kejang mengkarung, sakit2 badan, emosi tak stabil dan sebagainya.. Alhamdulillah, dgn pengambilan konsisten, ibu2 tak lagi mengalami peristiwa pedih ketika mengandung.

Nak order? WhatsApps lah ke  012-2811136 atau boleh order terus dengan menekan button di bawah:

Beli Sekarang

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: