Vitamin Shaklee Untuk Kesuburan Lelaki

Vitamin Shaklee Untuk Kesuburan Lelaki


Mengikut kajian, 10% pasangan yang berkahwin mengalami masalah untuk memperolehi cahayamata. Banyak faktor yang mendorong kepada masalah ketidaksuburan, dan ia lebih kurang sama saja untuk kedua-dua lelaki dan perempuan. Pendedahan terhadap bahan kimia yang berbahaya, radiasi, pencemaran, stress, kurang senaman, kekurangan nutrisi dan sebagainya, boleh menjadi faktor pasangan sukar mendapat anak.

Di sini saya nak bercakap tentang kekurangan nutrisi yanng berkait dengan kesuburan.

Apakah nutrien yang penting dalam kesuburan lelaki?

Vitamin C – Membolehkan Sperma Bergerak Bebas

Bayangkan satu keadaan bilamana anda berada dalam satu kumpulan orang yang sangat ramai dan bersesak-sesak. Nak bergerak pun sangat sukar. Begitulah keadaan bila sperma kekurangan vitamin C. Ia menyebabkan sperma bergumpal. Vitamin C membantu sperma bergerak aktif dan cergas.

Zinc – Mineral Lelaki

Zinc penting dalam penghasilan testosterone, hormon penting bagi lelaki. Kekurangan testosteron menyebabkan ketidaksuburan.

Vita E & Selenium – Memberi Tenaga Kepada Sperma

Pelbagai kajian dilakukan ke atas pasangan yang tiada anak dengan menggunakan Vitamin E dan ia menunjukkan hasil yang positif!

Klik Sekarang untuk membuat pesanan dan pertanyaan ==> http://bit.ly/subur_lelaki

ORDER SHAKLEE

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: