Vitamin Pilihan Terbaik Untuk Kanak-Kanak

Vitamin Pilihan Terbaik Untuk Kanak-Kanak


Kini ramai para ibu yang sedar akan kepentingan vitamin untuk anak-anak, yang bukan saja penting untuk pertumbuhan tapi juga untuk kecerdasan minda mereka. Tahukah ibu bahawa kekurangan nutrisi semasa kecil boleh memberi kesan besar terhadap pengawalan emosi anak-anak ini bila mereka dah besar nanti.

Mak-mak hari ni kebanyakan bekerja, mungkin tak dapat nak sediakan makanan yang cukup khasiat setiap waktu terhadap anak-anak. Ada antara ibu, walaupun bekerja tapi tetap gigih menyediakan bekal kepada anak-anak. Tapi kebanyakan anak yang tak bawa bekal lebih suka beli makanan yang kurang khasiat dari kantin sekolah.

Walaupun sebenanrnya menyediakan makakan yang seimbang itu sangat penting tak boleh diabaikan, tapi kalau dah tak boleh (atas sebab-sebab tertentu) apa nak buat lagi kan. Lagi lah penting untuk cukupkan keperluan zat makanan anak-anak. (NOTA: Vitamin cuma pelengkap, MAKANAN SEIMBANG ADALAH WAJIB!).

Syukur sangat bulan ni, sesuatu yang ditunggu sekian lama dah muncul balik! Apa lagi dah diperbaharui, bentuk dan rasa pun lain. Lagi sedap dikunyah-kunyah.

VITAMIN KANAK SHAKLEE

Ada offer lagi bulan ni… Beli 3 percuma 1!

Mesti beli jangan tangguh-tangguh nanti habis lagi!

 

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: