Untungnya Daftar Keahlian Shaklee Bulan Ni!

by Mommy Lyna

Ramai pengguna Shaklee kat luar sana yang masih berteka-teki dengan diri sendiri…. Nak jadi ahli Shaklee atau tidak? Apa untungnya jadi ahli Shaklee ye… Macam malas je nak register..

Haaa tau tak, sebenarnya untung banyak sangat kalau register jadi ahli Shaklee bulan ni. Ha betul, bulan ni je. Bulan depan mungkin dah takde peluang macam ni.

Apa yang bestnya?

#1 Percuma sebotol Vita-Lea

Vita-Lea iron formula ni kan, harganya lagi mahal dari yuran keahlian tau. Untung kan? Dapat free pulak tu. Cara nak mendapatkannya, beli apa-apa produk semasa mendaftar, dan bawalah balik sebotol Vita-Lea.

khasiat vitalea shaklee

#2 Diskaun 50% untuk 2 botol Vita-E

Umpamanya ni, beli 1 dapat 1 lagi PERCUMA! Hah, siapa nak kasi.

vitamin E shaklee

#3 Sertai YES Program

Haaa program keusahawanan Shaklee ni super-best tau! Siap ada award dengan hadiah cash lagi untuk mereka yang berjaya menjadi Master Coordinator di sepanjang program ni.

YES PROGRAM

#4 Melawat Bangkok!

Kalau baru join Shaklee, ini memang peluang sangat. Lawatan percuma ke Bangkok khas untuk Supervisor dan Senior Supervisor yang baru dilantik! Haaa yang baru2 join tu memang sesuai sangat lah.

VISIT BANGKOK

Tak payah fikir panjang-panjang dah, cepat-cepat grab! Sebelum offer ni habis tau. Nanti menyesal bila peluang ni berlalu….

Previous post:

Next post: