Suplemen ke Tanah Suci

Suplemen ke Tanah Suci


Lebih kurang sebulan sahaja lagi umat Islam bakal menyambut hari raya haji bermakna tanah suci Mekkah bakal dibanjiri oleh umat Islam dari seluruh dunia. Dan mungkin anda mahupun keluarga anda adalah insan bertuah yang dijemput Allah pada musim haji tahun ini.

Fokus umat Islam di tanah suci pastilah supaya dapat menjalankan ibadah dengan sempurna. Jadi, selain persediaan ilmu dan persediaan mental, tahap kesihatan tubuh badan sangat perlu dijaga ketika ini supaya sentiasa di tahap optimum dan bertenaga.

Saya ingin kongsikan beberapa suplemen utama yang dapat membantu tuan/puan untuk lebih bertenaga ketika beribadah.

OSTEMATRIX

ostematrix kalsium vitamin d

 

Ibadah seperti tawaf memerlukan kita banyak berjalan, pengambilan ostematrix yang diperkaya dengan kalsium, vitamin Ddan magnesium bukan sahaja dapat membantu melegakan lenguh-lenguh kaki dan mengekalkan tekanan darah normal, malah badan terasa lebih ringan untuk bangun pada keesokan paginya.

 

Lebih-lebih lagi bulan ogos ini ada promo ostematrix, lagi untung.

 

 

SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS

12321445_10204725919546906_3862713663868050992_n

 

Pengambilan Vitamin C secara konsisten dapat bertindak sebagai antioksidan semulajadi dan sebagai immune booster untuk melawan bakteria penyebab penyakit. Tambahan pula, perbezaan cuaca di Malaysia dan Mekah yang panas dan kering menyebabkan kita mudah jatuh sakit, oleh itu, lindungi diri dan kuatkan sistem imun dengan vitamin C. Selain itu, vitamin C juga membantu menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah supaya sentiasa sihat dan berfungsi dengan optimum.

 

OMEGA GUARD

omega guard shaklee

 

Diperkaya dengan DHA dan EPA daripada minyak ikan terbaik, semestinya untuk perkembangan mental, menajamkan fikiran dan menguatkan memori. Tambahan pula, Omega Guard turut membantu mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah seterusnya mengurangkan risiko sakit jantung. Ia juga mengurangkan radang sendi dan bertindak sebagai pelincir untuk mengurangkan rasa sakit.

 

 

 

VIVIX

vivix
vivix

 

Vivix adalah hasil gabungan resveratrol, polifenol dan bahan antioksidan lain yang juga digelar tonik ajaib. Ini kerana Vivix bertindak membaiki sel pada tahap sellular dan merupakan suplemen anti-penuaan yang terbaik. Vivix juga sebagai antioksidan melawan sel kanser dan bertindak menyokong kesihatan jantung, otak, sistem imun dan sendi selain turut mengawal diabetes, kolesterol dan darah tinggi. Memang berbaloi, satu botol untuk semua manfaat kesihatan.

 

 

 


 

InshaAllah moga-moga semua jemaah haji pada tahun ini mendapat haji yang mabrur dan pulang sebagai insan yang lebih baik di sisiNya.

 

Untuk order, sila hubungi :

Nur Munirah Abdul Aziz

013-4238962 (tel, whatsapp, message)

SID – 1224222

 

 

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: