Pengedar Shaklee Di Tempat Anda – Klang & Bangsar

Pengedar Shaklee Di Tempat Anda – Klang & Bangsar


Bila-bila masapun sangat mudah nak dapatkan produk Shaklee. Bukan saja boleh order online, boleh juga nak dapatkan terus dari Shaklee Independent Distributor di seluruh negara.

Kali ni saya nak kenalkan salah seorang leader saya di Klang, iR Fara Hana. Boleh temui beliau di blog La Tahzan.

PENGEDAR SHAKLEE

Beliau merupakan seorang SID yang sangat berdedikasi, dan ibu kepada 2 cahayamata dan bakal menyambut cahaya mata ketiga dalam seminggu dua lagi, insya-Allah. Bukan itu saja, beliau juga masih bekerja di sebuah syarikat telekomunikasi di Bangsar, dan tiada pembantu rumah.

Mengandung dan berpantang bukan halangan bagi ibu-ibu hebat ini untuk terus menabur bakti melalui Shaklee. Malah, ramai sekali leader-leader iReach yang berjaya mencapai rank baru ketika tempoh kehamilan dan berpantang. Malah, ada yang menjadi seorang Master Coordinator semasa berpantang!

Bagi anda yang ingin dapatkan produk Shaklee di Klang, Bangsar atau di mana-mana saja sekitar Selangor dan Kuala Lumpur, silakan hubungi iR Fara Hana.

♥ Farahana (ID 908237)
♥ Tel/SMS/WhatsApp/Telegram : 0136283485
♥ FB Fanpage & Blog : Vitamin Untuk Semua
♥ Email: farahana.hamzah@gmail.com

 

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: