Pengalaman Isteri Bila Suami Hampir Lumpuh

Pengalaman Isteri Bila Suami Hampir Lumpuh


Apa perasaan bila tiba-tiba kaki tak boleh digerakkan? Apa perasaan kalau kita biasa cergas dan aktif bersukan, tiba-tiba doktor beritahu supaya hentikan aktiviti tersebut, ataupun hadapi risiko lumpuh?!

Begitulah perasaannya seorang isteri ini apabila suaminya diberitahu tidak boleh bergerak, dan berkemungkinan lumpuh. Sukar nak digambarkan, tapi itulah hakikat yang terjadi.

Saksikan video yang menceritakan pengalaman Puan Zeti Hafiza yang berjaya mengatasi masalah suaminya yang mengalami soft tissue injury. Alhamdulillah, semua dengan kehendak Allah juga.


Sekiranya anda seorang isteri kepada suami yang suka bersukan dan beraktiviti lasak, anda harus fikir masak-masak demi kesejahteraan suami dan rumahtangga.

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: