Penemuan Terbaru Tentang Kesuburan Lelaki!

Penemuan Terbaru Tentang Kesuburan Lelaki!


Memiliki anak adalah impian setiap pasangan yang berkahwin. Namun begitu, ada pasangan yang diuji dengan isu dalam mendapat anak.

Kalau dulu, kebanyakannya hanya wanita saja yang menjalani pemeriksaan kesuburan. Namun sekarang, sudah ada kesedaran di kalangan lelaki untuk memeriksa tahap kesuburan mereka.

Satu penemuan dari hasil kajian oleh Harvard Medical School tentang kesuburan lelaki. Seramai 99 orang lelaki yang bermasalah kesuburan telah terlibat dalam kajian ini.

Setiap daripada mereka diberi dos Omega-3, dan amat menakjubkan bila sperma mereka menunjukkan kesan yang positif.

Kajian ini membuktikan pengambilan makana harian memberi kesan kepada kesuburan. Diet yang tinggi lemak, gula, bukan saja tidak elok untuk kesihtan malah mempengaruhi kesuburan.

Oleh itu jagalah pemakanan dan kawal berat badan serta tingkatkan pengambilan Omega-3 agar and/suami anda menghasilkan sperma yang sihat dan berkualiti!

 

 

Dapatkan Omega Guard sekarang. KLIK UNTUK BELI OMEGA GUARD. ……. KLIK UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG OMEGA GUARD.

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: