Penawar Resdung Terbaik dan Termudah

Penawar Resdung Terbaik dan Termudah


Mengidap resdung merupakan satu hal yang mengganggu keselesaan. Saya tahu sangat kerana saya juga penghidap resdung, sampai tahap saya menjalani pembedahan. Tapi sayangnya kesan resdung tu tidak bertambah baik. Malah mungkin bertambah teruk. Hidung saya alah kepada habuk dan plastik. Kalau masuk ke kedai plastik, dan tempat berhabuk, tahan sajalah bersin-bersin tak sudah.

Banyak teori dan mitos tentang resdung, dan yang paling popular adalah ulat resdung. Sejauh mana kebenarannya? Entah, saya pun tak tahu.

Tapi kali ni saya nak kongsi tentang satu penemuan penawar resdung ni.

Resdung adalah jangkitan pada rongga resduung yang terletak di bahagian pipi dan dahi. Sebenarnya ia berpunca dari pertumbuhan sejenis fungus di dalam usus yakni candida. Jangkitan kulat ini menyebabkan kesan resdung menjadi sangat ketara.

Dan apabila pesakit resdung diberi antibiotik, ia sebenarnya memburukkan lagi keadaan, kerana antibiotik memusnahkan bakteria baik yang mengawal pertumbuhan candida dalam usus.

Bagaimanakah untuk merawat resdung?

RAWATAN RESDUNG:

√ Mengamalkan membersihkan hidung semasa mengambil wuduk.
√ Menggunakan saltwater nasal rinse.
√ Menggunakan spray hidung untuk resdung
√ Mengambil Vitamin C dan B Complex.
√ Mengambil Alfalfa untuk mengeringkan mukus yang terhasil
√ Melakukan detoks usus secara berkala

Anda mesti segera mendapatkan SET RESDUNG ini, sebelum keaadaan anda menjadi lebih buruk.

KLIK SINI ===> http://bit.ly/setresdung

ORDER SHAKLEE

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: