Kebaikan Shaklee – Buat Saya Lebih Bertenaga!

Kebaikan Shaklee – Buat Saya Lebih Bertenaga!


2 bulan yang lalu, seorang teman saya, meminta khidmat nasihat untuk masalah kolesterol tinggi yang beliau hadapi. Lalu saya mencadangkan beberapa jenis vitamins dan supplement termasuk Omega Guard dan Vita-E serta beberapa jenis yang lain bagi mengatasi masalah beliau.

Sahabat saya ketika itu tidak mengambilnya secara konsisten, mungkin kerana kesibukan dalam jadual sehari-hari dan tidak biasa dengan supplemen menyebakan beliau lupa.

Minggu lepas kami berborak tentang kesihatan, termasuk soal supplemen. Lalu beliau mengeluarkan kenyataan:

“Sebenarnya sejak minggu lepas saya mula mengambil supplement Shaklee secara konsisten. Apa yang saya dapat rasakan ialah badan saya makin bertenaga, tidak lagi penat2 seperti sebelumnya. Jika sebelum ini, pulang ke rumah saya dah tak larat nak buat apa-apa, tapi kali ni saya masih boleh membuat kerja selepas makan malam. Tidur pun bertambah lena, bangun pagi dengan perasaan segar”.

Sungguh, saya berasa sungguh gembira dan bersyukur atas perubahan yang beliau alami.

Namun beliau berhutang testimonial atas kesan terhadap paras kolesterol beliau, yang mana saya mengharapkan sesuatu yang positif!

Jadi, buat anda di luar sana yang masih tercari-cari penyelesaian untuk mengatasi masalah kelesuan, kepenatan… saya rasa anda dah jumpa jawapannya 😉

HUBUNGI SAYA DENGAN KLIK PADA LINK INI

 

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: