Ekzema Hilang Dengan Set B (Breastfeeding) Shaklee

Ekzema Hilang Dengan Set B (Breastfeeding) Shaklee


Ramai yang hairan kenapa perlu ambil kesemua 4 jenis supplement dalam set penyusuan Shaklee. Kenapa bukan alfalfa saja sebagai milk booster?

Pertama, kerana Shaklee bukan produk untuk membanyakkan susu badan, sebaliknya produk kesihatan yang memberi segala kebaikan bukan saja kepada bayi, malah kepada ibu juga. Lumrah seorang ibu menyusukan mengalami stress, kepenatan malah keguguran rambut dan mungkin kerosakan gigi. Perlukah kita berkorban apa saja termasuk kesihatan dan kebajikan diri sendiri semata-mata untuk mendapatkan susu yang banyak?

Tentu sekali tidak.

Ikuti email yang baru saya terima dari seorang pengguna baru Shaklee:

Terkejut saya 3-4 hari lepas ambil set breastfeeding Shaklee ni, ecezema saya yang dah lama kat tangan ni dah tak ada. Bintik-bintik kat muke baby pun adh hilang kak.

Syukur kepada Yang Maha Esa. Selain dari susu beliau bertambah pekat, ekzema yang dihidapi semakin berkurangan dan hampir sembuh. Bukankah itu satu perkara yang lebih baik?

Ini bukan satu kebetulan. Apa yang terkandung dalam set breastfeeding yang diambil oleh sahabat kita ni memberi kesan yang baik kepada kesihatan beliau.

Adakah anda juga mengalami masalah yang sama? Tidak salah mencuba. HUBUNGI SAYA DENGAN KLIK PADA LINK INI

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: