Berpuasa Dengan Shaklee Pasti Best!

Berpuasa Dengan Shaklee Pasti Best!


Bila masuk bulan Ramadhan, ramai pengguna Shaklee yang mula dilanda dilema – BAGAIMANA NAK AMBIL SHAKLEE?

Sebenarnya ia sangatlah simple dan sangat mudah.

Pengambilan suplemen Shaklee semasa bulan Ramadhan hanyalah semudah

  • yang biasa diambil semasa SARAPAN –> tukar kepada MASA BERBUKA.
  • yang biasa diambil semasa MAKAN TENGAHARI –> tukar kepada SELEPAS TERAWIH/MOREH
  • yang biasa diambil semasa MAKAN MALAM –> tukar kepada waktu SAHUR

Mudah saja kan?

Di sepanjang bulan Ramadhan ini, jangan lupakan PERFORMANCE DRINK, minuman yang membantu tubuh kita menghidrat semula setelah seharian berpuasa. Sesungguhnya semua dari Allah dan kita harus berusaha untuk mengatasi masalah kita.

performance-orange

Performance Drink berperisa orange ni sedap diminum sejuk dengan ais atau air pada suhu bilik. Hanya perlu kacau saja dalam air masak, tak perlu air panas. Ia mudah larut!

Minumlah Performance Drink pada waktu sahur dan berbuka. Sangat-sangat membantu bagi semua terutama ibu yang menyusukan anak. Insya-Allah, kita cuba. Dan saya sendiri pun mengamalkannya semasa menyusukan anak ketika berpuasa dulu… Hasilnya, sehingga jam 5 petang pun hasil pam susu seperti biasa, seperti hari-hari lain yang mana bukan keadaan berpuasa.

Teman semasa berpuasa, satu lagi, haruslah ESP yang sangat kontroversi itu! Kalau berani cubalah ambil ESP semasa bersahur, lagi-lagi kalau terbangun lambat tak sempat makan makanan lain. Cuba lah kalau berani ya…

soy protein
Ini pek ESP lama…

Ayuh jom dapatkan bekalan ESP ni sebagai teman emergency. Minum bersama kurma memang syok. Tapi kurma saya tak jual.

Buat pesanan sekarang juga jangan tunggu kawan nanti habis!

ORDER SHAKLEE

 

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: