Bayar

Bayar

Anda boleh dapatkan Shaklee Trial Pack mahupun Shaklee Full Pack melalui:

1.Cash On Delivery (COD) atau Self Pick-up

  • COD pada hari bekerja adalah di KLCC (waktu pejabat) dan sekitar Taman Tun Dr Ismail dan Kg. Sungai Penchala (selepas waktu kerja) sahaja.
  • COD pada hari minggu di sekitar Damansara (i.e. Mutiara Damansara, Damansara Utama & Bandar Utama), Bangsar dan Tropicana sahaja.

2.Penghantaran Melalui POS

  • Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju bagi pesanan Shaklee Trial Pack melalui pos (free postage).
  • Untuk Full Set kami menggunakan perkhidmatan CityLink atau GDex Express (RM10 flat rate bagi semenanjung, RM20 flat rate bagi Sabah/Sarawak)

Shaklee POSShaklee CityLinkShaklee GDEX

3.Pesanan Luar Negara

  • Bagi pesanan dari luar Malaysia seperti Brunei, Singapura, Indonesia, UK, USA dsb, sila email saya – sauberlina[at]gmail.com untuk keterangan lanjut.

Untuk Pembayaran, anda boleh gunakan salah satu daripada pilihan berikut:

1.Cash On Delivery

2.Transfer duit ke akaun CIMB & Maybank. Sila hubungi saya untuk no akaun. Jika anda menggunakan CIMBClicks atau Maybank2u, pastikan anda memasukkan email sauberlina[at]gmail.com di bahagian penerima.

Cimb Clicks

3.Menggunakan PayPal atau Kad Kredit/Debit dengan sedikit extra charge. Kami tidak mengambil untung langsung untuk perkhidmatan ini. Lebihan bayaran adalah kerana extra charge (3.6% +RM2) yang dikenakan oleh pihak PayPal.

Namun begitu, kelebihannya terletak kepada kebolehan mengutip mata ganjaran kad kredit/debit, penangguhan bayaran semula kepada bank kad kredit (bergantung kepada statement date kad kredit individu) serta jaminan perlindungan PayPal sekiranya ada sebarang ketidak-puas-hatian antara pembeli dan penjual.

Produk akan kami POS kepada alamat yang diberi setelah pengesahan bayaran dibuat.

Pengeposan TRIAL PACK adalah berkonsepkan Next-Day Delivery. Bermakna order trial pack akan dipos pada keesokan harinya. Pesanan mengambil masa 1-4 hari bekerja untuk tiba ke tangan anda (tertakluk kepada negeri dan poskod).

Pengeposan FULL PACK atau sebarang produk selain trial pack adalah Same-Day Delivery untuk pesanan sebelum jam 1.00 tengah hari. Pesanan selepas jam itu akan dipos pada keesokan hari. Pesanan mengambil masa 1-2 hari bekerja untuk sampai ke tangan anda (tertakluk kepada negeri dan poskod).

Jika anda masih ragu-ragu atau tidak pasti tentang apa sahaja perkara berkaitan, jangan malu untuk menghubungi saya DI SINI atau emailkan saja ke sauberlina[at]gmail.com. Selagi boleh, akan saya bantu.