Bagaimana Wanita Ini Dapatkan Kulit Cantik Tanpa Mekap

by Mommy Lyna

Kulit cantik adalah idaman semua orang, terutama perempuan. Kulit yang cantik itu bukanlah kulit yang putih melepak, sebaliknya kulit yang sihat, tiada masalah, jernih dan mudah diuruskan.

Kulit wajah juga boleh menjadi indikator kepada masalah dalaman tubuh kita. Rujuk rajah di bawah.

MASALAH JERAWAT

Sekiranya anda dah pun ambil produk kecantikan, sapu macam2 skincare tapi masalah jerawat masih membelenggu, HUBUNGI SAYA untuk kita ikhtiar cara lain pula – mencantikkan dari dalam.

Satu perkara dalam kecantikan kulit ini ialah kolagen. Kolagen bukan kerjanya memutihkan kulit atau menjadi secantik Che Ta… ia sebenarnya sangat penting dalam memperbaiki tisu dan kecederaan pada kulit.

Apabila jerawat terjadi pada permukaan kulit, setelah ia sembuh, ia mungkin akan meninggalkan kesan parut. Parut ni pula mungkin ada yang timbul dan ada yang ke dalam sedikit. Untuk parut yang ke dalam, ia boleh dibantu dengan kolagen. Sebaliknya, parut yang timbul (keloid), kolagen mungkin tak dapat membantu.

Walau bagaimana pun, pengambilan nutrien yang optimum sangat penting untuk memudahkan penyembuhan.

Saya nak kongsikan testimoni Puan Naq Jeneral yang mengamalkan serbuk kolagen Shaklee. Tengok saja perubahan pada kulit wajah beliau selepas pengambilan kolagen yang konsisten:

HILANGKAN PARUT

Shaklee Collagen Powder ni bukan calang-calang kolagen. Ia mudah diserap oleh tubuh, dan ada macam2 tips & trick yang boleh dibuat dengan kolagen ni. Yang penting, ia sesuai dengan badan kita & insya-Allah kesannya pun terbukti.

Anda dah tahu kebaikan dan kesan kolagen Shaklee ni, segeralah buat pesanan di sini [KLIK LINK].

Tak cukup satu? Belilah 2 dengan harga diskaun : SHAKLEE COLLAGEN POWDER BELI 2 KOTAK DISKAUN 5%

Tak cukup 2? Nak 7 kotak? Ops, nanti dulu, anda boleh dapat membership percuma dengan pembelian 7 kotak. Bukan itu saja, anda cuma perlu bayar untuk harga 6 kotak saja! Best? Memang best! HUBUNGI SAYA untuk menjadi ahli secara percuma dan bayar harga kolagen untuk 6 kotak sahaja (dapat 7 kotak tau!).

Cepat cepat sebelum offer ini tamat!

Previous post:

Next post: