About

About

Mommy Lyna Shaklee

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga dianugerahkan rank Masters Coordinator.

Apa yang paling penting bagi saya adalah pengguna yang sangat puas hati lagi happy. Sebab itu jugalah saya mengutamakan kepentingan pengguna lebih daripada yang lain; dengan menitik beratkan kepentingan maklumat yang tepat sebanyak mungkin.

Tambahan pula, saya menceburkan bidang ini untuk jangka masa yang sangat panjang (forever). Anda tak perlu risau sekiranya saya “hilang” secara tiba-tiba. Pengguna yang tidak puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan hanya akan merosakkan reputasi saya. Sedaya-upaya akan saya berikan yang terbaik.

Sekiranya anda berminat untuk mengenali saya dengan lebih mendalam, sila lawati blog peribadi saya di http://MySuperKids.Net dan temui saya di FaceBook dan Google+. Sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut, hubungi saya DI SINI.

-Mommy Lyna

Kuala Lumpur, Malaysia