4 Suplemen Terbaik Untuk Anak di Musim Perayaan

4 Suplemen Terbaik Untuk Anak di Musim Perayaan


Lumrah bila musim perayaan, kita akan balik ke kampung berhari raya bersama ahli keluarga. Namun, ada antara ibu bapa yang berada dalam dilema dek kerana badan anak yang agak fragile dan seringkali kurang sihat.

Mungkin bimbang kalau-kalau anak diserang sakit ketika berada di kampung. Apa lagi sekarang ini musim panas, nak-nak pula keluar beraya di kampung.

Kami ingin mencadangkan suplemen-suplemen ini untuk anak-anak tatkala berhari raya. Jadikanlah pengalaman raya ini satu pengalaman indah buat anak2.

1. Performance Drink

Minuman isotonik sudah diketahui memang terbaik untuk penghidaratan semula di hari panas. Makan pilihlah yang terbaik, tanpa gula tambahan, tanpa perisa tiruan. Itulah dia Performance Drink yang juga menjadi minuman pilihan angkasawan NASA dan atlet Olimpik.

Performance Shaklee

2. Nutriferon

Pilihan ramai sebagai immune booster terutama di musim perayaan ni bila kita makan dan minum macam-macam. Bekalkan Nutriferon kepada anak-anak agar aktiviti mereka di kampung atau di rumah neneknya tak terjejas kerana tidak sihat.

nutriferon shaklee

3. Omega Guard

Minyak ikan yang kaya dengan DHA dan EPA, bukan saja baik untuk otak tapi juga untuk pertahanan badan. Sangat elok untuk anak-anak yang kerap mengalami selesema atau berkahak. Pastikan anak-anak diberi Omega Guard setiap hari sebagai pertahanan badan mereka.

omega guard shaklee

4. Vita-Lea Children

Suplemen asas untuk kesihatan anak-anak. Kini dalam tablet mudah kunyah dengan perasa beri semulajadi. Ia mengandungi vitamin dan mineral yang diperlukan oleh anak-anak.

VITA LEA CHILDREN

Pastikan semua ini ada di rumah insya-Allah membantu melindungi anak-anak dari masalah kesihatan dengan izin Allah.

ORDER SHAKLEE

About Me

Saya Mommy Lyna pengedar sah produk semulajadi Shaklee. Sudah lebih 10 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif sehingga di anugerahkan... (Klik sini untuk maklumat penuh)

%d bloggers like this: